MERLYN Match

Projectmanager - Dordrecht

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 23-10-2015 Functiecategorie Projectmanagement
Standplaats Dordrecht Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 40 Salaris -
Organisatie

Amega Groep is een groeiende en winstgevende organisatie met ca. 400 medewerkers, actief in de automotive branche in de regio Zuid-Holland Zuid. Amega Groep is gevestigd in Dordrecht en actief met dealerschappen van acht toonaangevende merken, waaronder Volkswagen, Audi, Volvo en Opel. Daarnaast is Amega Groep de moedermaatschappij van twee schadebedrijven en een gespecialiseerde afdeling bedrijfswageninrichting. Amega Groep is te typeren als een vooruitstrevende en dynamische organisatie met een informele werksfeer en een no-nonsense mentaliteit. Amega is op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie:

Projectmanager

In deze uitdagende functie werk je voor de verschillende After-Sales afdelingen van onze dealerbedrijven en onze universele garageketen Service Only. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, afronden, implementeren en overdragen van projecten. Je bepaalt in nauw overleg met de directie van Amega Groep de planning en bewaakt de voortgang. De projecten zijn zeer divers van aard. Bij deze projecten kun je bijvoorbeeld denken aan business development, efficiency verbeteringen bij de serviceafdelingen, business analyses of het geven van managementinformatie. Door de diversiteit van de projecten heb je ook veel raakvlakken met andere afdelingen zoals marketing, logistiek, sales, kwaliteit en financiën en ontwikkel je een brede kennis van de organisatie.

Profiel kandidaat

Voor bovenstaande functie zoeken wij kandidaten die hun opleiding bedrijfskunde of (bedrijfs)economie op HBO of academisch niveau recent hebben afgerond en beschikken over goede organisatorische capaciteiten, analytisch inzicht, een praktische, commerciële instelling, initiatief en daadkracht.

Jij deelt onze passie voor automobielen en automotive en gaat een uitdaging niet uit de weg? Dan maken wij graag kennis met jou. Het gaat hier om een een fulltime vast dienstverband.

Aanbod

  • Een afwisselende baan met goede doorgroeimogelijkheden
  • De gelegenheid om opleidingen te volgen
  • Een prettige en informele werksfeer
  • Een sterke en betrouwbare werkgever die prestaties weet te waarderen en oog heeft voor je capaciteiten
  • Een marktconform salaris en goede (secondaire) arbeidsvoorwaarden


Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Solliciteer direct via deze website. Voeg a.u.b. je CV en sollicitatiemotivatie toe.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Projectmanagement
Branch(es) Adviesbureau / Consultancy
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Automotive, Dordrecht, projectmanager, ICT, logistiek, administratie

Contactgegevens

Contactpersoon Harry Luijk

Vestigingsplaats

Solliciteer