MERLYN Match

Medior PHP developer - Etten-Leur

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 22-09-2015 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Etten-Leur Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris 3.600-4.000
INTRODUCTIE
Ben jij een PHP medior programmeur die houdt van Brabantse gezelligheid? Zijn jouw nachten lang vanwege de vele uren die jij aan programmeren besteedt? Hopelijk kunnen we jou dan helpen aan een baan bij een leuke werkgever in Etten-Leur!

ORGANISATIE
Deze onderneming breidt business uit met behulp van internet applicaties. Zij maakt op maat gemaakte IT oplossingen en helpt bedrijven bij het integreren van meerdere systemen.

Bij (management) consultancy richten zij zich op verbetering van de efficiëntie, effectiviteit, kwaliteit en innovatie van (het management van) bedrijfsprocessen in ketens en netwerken waarbij van ICT oplossingen gebruik gemaakt wordt. Vanwege haar ervaring richten zij zich daarbij in het bijzonder op sectoren zoals agrifood, automotive en medische producten.

Het gaat opdrachtgever om wat zij als consultants voor klanten kunnen betekenen, om richting te helpen geven aan innovatie wensen en om daarbij noodzakelijke internet applicaties snel en effectief te realiseren. Opdrachtgever is een aanspreekpunt voor het gehele traject, vanaf ontwerp tot realisatie en oplevering.

Er werken in Etten-Leur ruim negen mensen waardoor de sfeer intiem, open en informeel blijft.

APPLICATIE RAAMWERK
Werkgever beschikt over een krachtig applicatie raamwerk waarmee zij op een efficiënte en effectieve manier in samenwerking met gebruikers software applicaties kunnen ontwikkelen. Het raamwerk kent een modulaire opbouw met veel voorgeprogrammeerde en gemakkelijk aanpasbare functies waarmee het gemakkelijker is eigen software samen te stellen. In het bijzonder is relatie erop gericht om web applicaties en web services te ontwikkelen waarbij zij brede ervaring hebben met het oplossen van velerlei interface problemen. Zij realiseren interfaces met bestaande ERP of administratieve software en zij interfacen met software van ketenpartners via Internet als zij daarvoor geautoriseerd worden.

FUNCTIE
De werkzaamheden kunnen per dag verschillen, je hoeft dus niet bang te zijn dat je je gaat vervelen bij dit bedrijf. Je zult projectmatig werken bij en voor klanten maar ook programmeren aan de smart software producten en tools van opdrachtgever. Zo krijg je de feeling met deze partij en haar werkwijze.

Voorafgaand aan je werkzaamheden zal je goed ingewerkt worden. Daarna werk je in een team van ervaren programmeurs vanuit het kantoor in Etten-Leur. Je zal hier bezig zijn met het bouwen en optimaliseren van de software. Jouw mening wordt hierbij gewaardeerd en men hoopt op een frisse kijk op zaken. Er wordt gedurende jouw dienstverband een proactieve houding verwacht waarin jij ideeën aandraagt.

FUNCTIE EISEN

  • HBO werk- en denkniveau
  • Kennis van PHP, JAVA script angular, jQuery, MYSQL database
  • Kennis van SOAP, AJAX, HTML, CSS is een pre
  • Procesmatig denken is een must
  • Sterk in verbanden leggen
  • Communicatief vaardig
  • Je bent flexibel (ook in werktijden) en een echte teamplayer.

AANBOD

  • Een prima marktconform salaris
  • Goede secondaire voorwaarden
  • Gezellig[e] bedrijf[suitjes].

SOLLICITATIE
Heb je interesse in bovenstaande vacature? Solliciteer nu meteen en reageer direct.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Automatisering / ICT
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden Medior, PHP, Developer, Automotive, Etten-Leur, Noord-Brabant

Contactgegevens

Contactpersoon Harry Luijk

Vestigingsplaats

Solliciteer